Η Εταιρεία

Το www.kdskal.com αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της εταιρείας Χ. Διονυσάτος & Σια Ο.Ε. με σκοπό την Ηλεκτρονική προβολή και διάθεση των προϊόντων μας, η οποία από το 1992 δραστηριοποιείται στη κατασκευή μεταλλικών σκαλωσιών και εξαρτημάτων Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Στις εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά κατασκευάζουμε όλους τους τύπους μεταλλικών σκαλωσιών και εξαρτημάτων  στις  διαστάσεις που χρησιμοποιεί ο επαγγελματίας, παράλληλα η πολυετής εμπειρία μας και η τεχνική μας κατάρτιση, μας επιτρέπει, με ειδικές κατασκευές, να δίνουμε λύσεις και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Στις δεκαετίες της λειτουργίας μας  πολλά έργα εντός και εκτός λεκανοπεδίου έχουν γίνει με προϊόντα της εταιρείας μας όπως: Μέγαρο Μουσικής, Αεροδρόμιο Σπάτων, Γέφυρες Κηφισού, Μετρό Αθηνών, Ολυμπιακό Χωριό, Γέφυρες Εγνατίας Οδού , ανακατασκευές του Αγίου Όρους, κ.α.

Με κύριο γνώμονα την ασφάλεια εκείνων που χρησιμοποιούν την σκαλωσιά η εταιρεία Χ Διονυσάτος και Σια Ο.Ε. επιλέγει τις καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς ενώ, καινοτόμος πάντα στο είδος της ,ήταν η πρώτη που πιστοποίησε τα προϊόντα της, πριν καν υπάρξει νομοθετικό πλαίσιο που να το απαιτεί. Έτσι διαθέτουμε πιστοποιητικά Ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την σκαλωσιά βαρέως αλλά και ελαφρύ τύπου καθώς και για τα εξαρτήματα τους.

Copyright © 2011 KDskal.com Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.                                                        Develepoment & Powered by UMP Services Ltd.